Reeds in 1986 gingen wij van start met het herstellen van TV - VIDEO - HIFI - CAMERA apparatuur. Toen werden bijna alle toestellen, zelfs ouder dan 15 jaar, nog frequent hersteld gezien de hoge aankoopprijzen in die tijd.

Daar er heden ten dage, ondanks de steeds goedkoper wordende nieuwe apparaten, veel klanten bedenkingen hebben omtrent de werkwijze van de grote winkelketens betreffende service, krijgen wij van langs om meer vragen binnen om herstellingen van toestellen die volgens hun verkopers niet meer, ofwel te duur te herstellen zouden zijn.

Uiteraard verkopen dergelijke ketens veel liever nieuwe toestellen dan zich bezig te houden met herstellingen, maar heel dikwijls blijken deze tegen een betaalbare prijs toch nog perfect herstelbaar te zijn.

We herstellen de meest courante merken,waarvan er onderdelen én service documentatie te verkrijgen is. Sommige toestellen kunnen wij helaas, wegens het ontbreken hiervan, niet herstellen.Bij het aanbieden van dergelijke apparaten worden deze normaal geweigerd, zodat er geen onnodige onderzoekskosten aan verbonden zijn.

in geval de herstelprijs ten opzichte van de nieuwprijs te hoog zou oplopen, wordt er steeds een prijsopgave opgemaakt, zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan, zie ook FAQ

Ook kunnen we de meest courante (en oudere originele) service onderdelen, afstandsbedieningen,gebruikshandleidingen enz... vrij snel leveren en dit voor iedereen.

Voor onderdelen, kan u ons "up to date" bestand downloaden op volgende link : onderdelenbestand TV-VIDEOKLINIEK

U kan ons ook een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het contactformulier invullen, wij behandelen uw vraag zo spoedig mogelijk.

Door de jarenlange samenwerking met volgende merken zijn wij onder andere gespecialiseerd in :